Restaurant

Restaurante Hotel diesel sector 1 bucuresti

Hotelul Diesel ofera oaspetilor un restaurant luxos

În acest restaurant, fiecare vizită devine o poveste culinară specială, îmbinând tradiția românească cu influențe internaționale. Decorul primitor vă întâmpină într-o atmosferă perfectă pentru a savura preparate autentice, de la mămăligă și sarmale, la reinterpretări moderne ale bucatelor tradiționale. Meniul nostru diversificat aduce la viață aromele tradiționale,gusturile copilariei.  Personalul  prietenos vă ghidează cu plăcere în această călătorie culinară, transformând fiecare masă într-o experiență memorabilă.

Restaurant Traditional Romanesc
Restaurant International
BPRE5321
BPRE5362
BPRE8564
BPRE5434

Restaurant Traditional Romanesc

Bucataria moldoveneasca este vestita in lume pentru savoarea preparatelor sale. Va invitam sa le savurati in restaurantul situat in hotelul sau pe terasa langa malul Lacului Floreasca.

Restaurant International

Pentru oaspetii nostri de peste hotare, dar nu numai, am pregatit un meniu special cu cele mai recunoscute si apreciate preparate culinare  internationale.

Va invitam sa le savurati in restaurant situat la parterul hotelului sau pe terasa, de unde puteti admira peisajul Lacului Floreasca.

Restaurant Hotel diesel sector 1 bucuresti

Crama

Crama poate gazdui un numar de 30 persoane. Aici poti savura de la delicioasele mancaruri traditionale romanesti pana la preparatele cele mai sofisticate. Tuica, afinata, vinul de casa sau cele mai fine bauturi fac deliciul unei mese savuroase. Din crama se poate ajunge la mica noastra vinoteca si expozitie de muraturi preparate in casa. Aici pastram cele mai bune sortimente de vinuri de colectie albe, rosii sau roze provenite de la celebrele crame Cotnari, Hallewood, Jidvei sau Murfatlar.

Bar

Cele 30 de locuri ale barului se bucura de intimidate si lux, asa ca puteti
servi bautura preferata in conditii exceptionale de confort.

BPRE8709
crama_0

Au fost multumiti de serviciile noastre

Parerea clientilor nostri

Atmosferă și servire excelente. Meniu diversificat pt mai toate gusturile. Venim des în acestă locație de aproape 20 ani. Îl felicit și salut pe dl. Uță. Zi minunată să aveți!
Popa Daniel
Foarte frumos! Servire ireproșabilă! Mâncarea super! O experiență plăcută, o seară reușită!
Angela Balan
Rezervare masa restaurant

Se pot efectua rezervari telefonic zilnic in intervalul orar 12.00-20.00.

Rezervare Camere