Facilitati

Restaurant international
Restaurant traditional

Hotel de 4 stele in sector 1 bucuresti

Hotel Diesel va pune la dispozitie un restaurant luxos

Hotelul Diesel  vă oferă un restaurant de lux, mobilate în stil clasic, unde puteți savura o masă copioasă într-un cadru natural extraordinar, departe de agitația orașului. Restaurantul Diesel dispune de un bar propriu și o terasă, oferindu-vă posibilitatea de a vă relaxa și de a vă bucura de o atmosferă plăcută în timp ce vă răsfățați papilele gustative cu preparate delicioase și rafinate.

Echipa noastră de bucătari talentați și personalul servitor profesionist vă vor asigura o experiență culinară de neuitat, unde gustul excepțional se îmbină armonios cu ospitalitatea și eleganța ambianței. Indiferent că sunteți în căutarea unei cine romantice sau a unei petreceri private, restaurantul Hotelului Diesel sunt alegerea perfectă pentru a vă satisface toate preferințele gastronomice.

Au fost mulțumiți de serviciile noastre

Parerea clientilor nostri conteaza

Atmosferă și servire excelente. Meniu diversificat pt mai toate gusturile. Venim des în acestă locație de aproape 20 ani. Îl felicit și salut pe dl. Uță. Zi minunată să aveți!
Popa Daniel
Frumos și curat! Iar faptul că se află lângă lac este un plus. Chiar mi-a plăcut. Recomand! 😊
Alexandra Georgiana
0
+
Clienti fericiti
BPRE5321

Gama noastra de facilitati si servicii sunt concepute pentru a satisface orice nevoie si pentru a va asigura ca sederea dumneavoastra este confortabila si placuta.

Rezervare Camere